02 kopie

Victoria Van Elst

Osteopaat M. Sc. Ost. - M.B.V.O

In 2013 sloot Victoria haar studies in Brussel af met het behalen van het diploma “Kinesitherapie en revalidatiewetenschappen”. Na enkele jaren werkervaring te hebben opgedaan als kinesitherapeut raakte ze meer en meer gefascineerd door de verschillende verbanden binnen het menselijke lichaam. Deze verruimende visie leidde haar ertoe te starten met de parttime opleiding Osteopathie aan de IAO te Antwerpen.

In 2021 rondde ze haar osteopathie studies af met het behalen van het diploma “Master of Science in Osteopathy”. Volgend hierop besloot Victoria de deur van de kinesitherapie achter zich te sluiten en 100% als osteopaat aan het werk te gaan.

 

Gedreven om mensen te helpen is ze twee dagen per week actief in de Groepspraktijk Barrix-Segers. De overige weekdagen werkt ze in een groepspraktijk te Tremelo.

Gezien bijleren nooit stopt en kijkend naar een nieuwe uitdaging, zal Victoria in het najaar van 2022 aanvangen met de postgraduate opleiding “Osteopathie bij kinderen” zodat ook de allerkleinsten bij haar terecht kunnen…

010 kopie

David Barrix

Zaakvoerder
Osteopaat M. Sc. Ost. - M.B.V.B.O.
Greet

Greet Segers

Zaakvoerster
Kinderkinesitherapeute (Bobath)
06 kopie

Sara Verstuyft

Zaakvoerster
Osteopaat B. Sc. Ost. - M.B.V.B.O.
01 kopie

Michiel Mens

Osteopaat M. Sc. Ost. - M.B.V.B.O.
05 kopie

Joy Gonsaeles

Osteopaat M. Sc. Ost. - M.B.V.B.O.