01 kopie

Michiel Mens

Osteopaat M. Sc. Ost. - M.B.V.B.O.

Na zijn masterstudie Sport- en Bewegingswetenschappen aan de UGent, behaalde Michiel in 2009 zijn diploma in de osteopathie aan de International Academy of Osteopathy (IAO). Aansluitend behaalde hij eveneens zijn Master in Osteopathy aan de University of Applied Sciences te Innsbruck.

Michiel heeft zijn eigen praktijk in Brugge. Met veel enthousiasme sloot hij zich sinds 2021 aan bij de groepspraktijk Barrix-Segers.

Verder gaf hij jarenlang zijn opgedane kennis en ervaring door als docent aan de IAO. Hij was er eveneens coördinator van de bijscholingen voor afgestudeerde osteopaten en stond aan de wieg van de tweejaarlijkse Master-opleiding in de Sportosteopathie (Bucks University).

Overtuigd van een multidisciplinaire samenwerking, gedreven door de wetenschap, streeft hij ernaar om het lichamelijk functioneren zo optimaal mogelijk te herstellen, te behouden en te optimaliseren. Zijn grootste passie is de menselijke anatomie, (patho-) fysiologie, neurologie en biomechanica van het sportend lichaam.

010 kopie

David Barrix

Zaakvoerder
Osteopaat M. Sc. Ost. - M.B.V.B.O.
Greet

Greet Segers

Zaakvoerster
Kinderkinesitherapeute (Bobath)
06 kopie

Sara Verstuyft

Zaakvoerster
Osteopaat B. Sc. Ost. - M.B.V.B.O.
05 kopie

Joy Gonsaeles

Osteopaat M. Sc. Ost. - M.B.V.B.O.
02 kopie

Victoria Van Elst

Osteopaat M. Sc. Ost. - M.B.V.O