David Barrix

Zaakvoerder / Osteopaat M. Sc. Ost. - M.B.V.B.O.
David

David Barrix

Zaakvoerder / Osteopaat M. Sc. Ost. - M.B.V.B.O.

Na zijn studie kinesitherapie te Brussel, behaalde David in 2003 zijn diploma in de osteopathie aan de International Academy of Osteopathy (IAO). Aansluitend behaalde hij zijn bachelor diploma aan de University of Westminster en studeerde hij af in 2012 als Master in de osteopathie aan de University of Applied Sciences te Innsbruck.

Naast het lesgeven aan de IAO en zijn verbinding met de praktijk te Oostende (Jesse Vanhoutte- Mind Your Body) waar David tot 2006 actief was, startte hij in 2003 zijn eigen osteopathiepraktijk op te Buizingen. In 2006 ontstond in samenwerking met zijn vrouw Greet Segers, de Groepspraktijk Barrix- Segers te Dworp hetgeen onder andere leidde tot een multidisciplinaire benadering van het jonge kind. Buiten zijn activiteiten in de Groepspraktijk Barrix- Segers, heeft David sinds 2009 een verbintenis met de praktijk Tolberg te Roosendaal (Nederland) en engageert hij zich binnen de Samba voetbalschool.

Verder is hij nog steeds docent aan de IAO waar hij lesgeeft in de basisopleiding te Zeist (Utrecht), de postgraduate opleidingen alsook masteropleidingen in de pediatrie en sport voor osteopaten te Antwerpen en Kopenhagen.

Samen met de andere collega's hecht David steeds veel belang aan een goede samenwerking met andere medici en paramedici met als uitgangspunt dat een multidisciplinaire samenwerking de patiënt steeds ten goede komt.

Greet

Greet Segers

Zaakvoerster
Kinderkinesitherapeute (Bobath)
Sara

Sara Verstuyft

Zaakvoerster
Osteopaat B. Sc. Ost. - M.B.V.B.O.
Ellen

Ellen Watson

Osteopaat B. Sc. Ost. - M.B.V.B.O.
Fred

Fred Lessire

Osteopaat D.O. - M.B.V.B.O.