010 kopie

David Barrix

Zaakvoerder / Osteopaat M. Sc. Ost. - M.B.V.B.O.

Na zijn studie kinesitherapie te Brussel, behaalde David in 2003 zijn diploma in de osteopathie aan de International Academy of Osteopathy (IAO). Aansluitend behaalde hij zijn bachelor diploma aan de University of Westminster en studeerde hij af in 2012 als Master in de osteopathie aan de University of Applied Sciences te Innsbruck.

Naast het lesgeven aan de IAO en zijn verbinding met de praktijk te Oostende (Jesse Vanhoutte- Mind Your Body) waar David tot 2006 actief was, startte hij in 2003 zijn eigen osteopathiepraktijk op te Buizingen. In 2006 ontstond in samenwerking met zijn vrouw Greet Segers, de Groepspraktijk Barrix-Segers te Dworp hetgeen onder andere leidde tot een multidisciplinaire benadering van het jonge kind. Buiten zijn activiteiten in de Groepspraktijk Barrix-Segers, heeft David sinds 2009 een verbintenis met de praktijk Tolberg te Roosendaal (Nederland) en engageerde hij zich binnen de Samba voetbalschool.

Daar David van kleins af aan een passie heeft voor sport is hij sterk gedreven in het werken met sporters. Vooral de preventie van blessures bij zich ontwikkelende actieve kinderen en jongeren vormen voor hem een uitdaging.

Verder heeft David een groot enthousiasme voor anatomie, fysiologie, neurologie en biomechanica en is hij uitermate gedreven in het verwerven van kennis en kunde in functie van de behandeling en begeleiding van iedere patiënt. Ook haalt hij veel voldoening en plezier uit het doorgeven van deze kennis aan collega's. Daarom is hij nog steeds docent en geeft hij postgraduate opleidingen in de sport alsook de pediatrie voor osteopaten te Antwerpen, Gent en Kopenhagen.

Samen met de andere collega's hecht David steeds veel belang aan een goede samenwerking met andere medici en paramedici met als uitgangspunt dat een multidisciplinaire samenwerking de patiënt steeds ten goede komt.

Greet

Greet Segers

Zaakvoerster
Kinderkinesitherapeute (Bobath)
06 kopie

Sara Verstuyft

Zaakvoerster
Osteopaat B. Sc. Ost. - M.B.V.B.O.
01 kopie

Michiel Mens

Osteopaat M. Sc. Ost. - M.B.V.B.O.
05 kopie

Joy Gonsaeles

Osteopaat M. Sc. Ost. - M.B.V.B.O.
02 kopie

Victoria Van Elst

Osteopaat M. Sc. Ost. - M.B.V.O