Greet

Greet Segers

Zaakvoerster / Kinderkinesitherapeute (Bobath)

Na haar studie in de kinesitherapie in 1999, specialiseerde Greet zich specifiek naar de kinderkinesitherapie. Haar opleiding in de psychomotoriek werd aangevuld met de Bobath- opleiding. Ondertussen ontstond een mooie samenwerking met Marijke Bigaré te Gooik alsook Lut Janssens te Buizingen. In 2006 kwam de groepspraktijk Barrix- Segers tot stand. Daar ontmoeten kinesitherapie en osteopathie elkaar in het multidisciplinair behandelen van jonge kinderen. Gedurende de volgende jaren bleef het bijstuderen een belangrijk onderdeel van haar job als kinesitherapeute. Naast het actief deelnemen in de praktijk Barrix- Segers, was Greet eveneens 15 jaar werkzaam te Au Rigol’ Eau, het therapiebad te Sint- Genesius- Rode.

In 2013 werd ze hartelijk ontvangen als lid van het kinesitherapie- team in het Buitengewoon Onderwijs Don Bosco te Halle. Haar taak wijzigde naar ondersteuner vanuit het Buitengewoon Onderwijs type 4 te Windekind Leuven, meer specifiek regio Brusselse rand.

In 2015 sloot Greet voorlopig de deur van de kinesitherapie- kinderpraktijk. Toch blijft ze actief (achter de schermen) in de groepspraktijk Barrix- Segers. Voor de kinesitherapie voor kinderen, verwijst ze graag door naar deze collega’s in de buurt …

010 kopie

David Barrix

Zaakvoerder
Osteopaat M. Sc. Ost. - M.B.V.B.O.
06 kopie

Sara Verstuyft

Zaakvoerster
Osteopaat B. Sc. Ost. - M.B.V.B.O.
01 kopie

Michiel Mens

Osteopaat M. Sc. Ost. - M.B.V.B.O.
05 kopie

Joy Gonsaeles

Osteopaat M. Sc. Ost. - M.B.V.B.O.
02 kopie

Victoria Van Elst

Osteopaat M. Sc. Ost. - M.B.V.O