Ellen Watson

Osteopaat B. Sc. Ost. - M.B.V.B.O.
Ellen

Ellen Watson

Osteopaat B. Sc. Ost. - M.B.V.B.O.

Na het behalen van haar diploma middelbaar onderwijs, startte Ellen meteen aan de fulltime opleiding osteopathie aan de International Academy of Osteopathy in Gent. In 2008 studeerde ze af als osteopaat D.O. - BSc. (Hons.) Ost.. Ze ging onmiddellijk aan de slag in 2 groepspraktijken gelegen in Dworp en Tervuren. Daar werkt ze ondertussen 10 jaar.

Al gauw volgde ze een 2-jarige postgraduate opleiding osteopathie voor baby’s en kinderen. Toen ze in 2014 zelf mama werd, werd haar interesse hiervoor nog meer aangewakkerd en ging ze zich steeds verder specialiseren in de behandeling van baby’s en kinderen.

In 2018 kreeg ze haar 2e kindje en besloot ze ook thuis een praktijk op te starten om een goed evenwicht tussen werk en gezin te kunnen bewaren.

Ellen behandelt in onze praktijk enkel baby’s en kinderen. Ze hecht veel belang aan een goede en duidelijke begeleiding en opvolging van de patiënten. Een goede samenwerking met andere medici en paramedici is volgens haar en haar collega’s dan ook uiterst belangrijk.

David

David Barrix

Zaakvoerder
Osteopaat M. Sc. Ost. - M.B.V.B.O.
Greet

Greet Segers

Zaakvoerster
Kinderkinesitherapeute (Bobath)
Sara

Sara Verstuyft

Zaakvoerster
Osteopaat B. Sc. Ost. - M.B.V.B.O.
Fred

Fred Lessire

Osteopaat D.O. - M.B.V.B.O.